onsdag 1. oktober 2008

Lolones hjørne

Noen spørsmål går igjen på mail; Hva spiser vi, hvordan spiser vi, hva gjør hushjelpen vår," Loll"??

Frokosten vår består som regel av ananas, papaya, og ellers sesongens frukt. Nå er mangoen moden, så da har vi det også.
"Loll" er en mester til å bake, og vi kommer hjem til ferskt bakverk flere dager i uken. Vi har derfor vanlig norsk grovbrød nesten hver dag. Posteiene og ostene har ikke falt helt i smak hos Mats og Stian, så vår hamstring av norsk skinkeost og baconost er et populært tilskudd til frokost.

Til middag har vi ofte gassisk stekt kjøtt med en klar saus med grønne urter. Urtene er litt bitre, og spises til risen.
Selv om de fleste middagsmåltider består av ris, overrasker hun stadig med nye pizza varianter, potetretter, og her om dagen, til og med norsk lapskaus. Hele familien er enig om at -alt hun lager er kjempegodt!

Parketten på stua poleres, ved å bruke innsiden av skallet til en kokos nøtt. Fremmed fremgangsmåte for oss, men utrolig kjapt og effektivt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra at hun er så flink da :)

Hvordan går det på skolen da gutter?

Til informasjon; det er mindre enn tre måneder til jeg kommer nå :D

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Nå er vi tilbake i Molde etter høstferie i Elverum. Farmor er med oss og skal være her noen dager! Godt å høre at dere har det bra! Hilsen oss i Molde PS! Vi ringes på Skype!

Anonym sa...

Hei alle sammen:) godt å se at alt er bra med dere alle. Her er alt bra. Jeg begynner å komme meg etter hjernehinnebetennelsen, men det tar tid. Trodde ikke jeg skulle oppleve å få den sykdommen i voksen alder! Ellers er høsten for fullt kommet, foreløpig mye flott vær. På hytta i høstferien kom det 25cm snø. Kontrast til hvordan dere har det, tenker jeg. Klem fra Norsengsgate 22

Anonym sa...

Hei.
Godt å se at dere har det bra. Tenkte på dere i går og fant denne siden på nettet. Her er vinter dekkene lagt på og hagen gjort i stand for vinteren. Ut i fra bildene deres vil ikke det bekymre dere i år.
Håper dere fortsatt får et bra opphold.
Ida,Tone-Lise og Magne