søndag 7. juni 2009

Hjemreise

Nå har vi så smått begynt forberedelsene til hjemreisen. Allerede 22. juni må alt være pakket og klart til containeren, som sendes med båt til Norge.
Vi håper å få med oss safari i Kenya og en liten reise til østkysten av Kenya, før vi igjen vender nesen hjemover og lander på Gardermoen 25. juli.

Det blir vemodig å dra herfra, å vite at det kanskje er lenge til vi kommer tilbake igjen. Vi har fått gode venner og kolleger, som vi gruer oss til å reise fra.
Samtidig gleder vi oss veldig til å møte venner og familie igjen i Norge. Mats og Stian har prioriteringene klare. Punkt 1: Kjøpe ordentlig pølse m/ brød på bensinstasjon.
Punkt 2: sykle avgårde helt selv, uten følge, og helst uten å si ifra hvor de drar.

Siste skoledag for Mats og Stian er fredag 12. juni. Da pakker vi for siste gang bilen og reiser på tur. Per Ørjan og Guro bor i Mahajanga, 10 timers kjøring herfra, på vestkysten, og vi gleder oss til å å tilbringe noen dager sammen med dem, og samtidig se mer av denne delen av landet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette blir nok en spennende tur! God reise ! Kjør forsiktig! Hilsen mor og far.

Familien Bischler sa...

Hei Hanne og Jon Magne!

Ja, den hjemreiseprosessen er nok ikke alltid like lystig. Det er trist aa forlate venner og kolleger.

Hos oss i Kamerun er det ogsaa mange som drar hjem naa. Hele fire familier/ektepar. Vi blir to familier, et ektepar og en laerer igjen til hoesten. Misunner ikke helt oppbruddet, men det er ogsaa litt trist for oss som blir igjen aa si fravel til kolleger og venner og gode venner av ungene. Men heldigvis er verden mindre idag og det er lettere aa holde kontakt.

Haaper dere har hatt en flott tur til Kysten, kos dere i Kenya og ha en flott sommer i Norge. GOD TUR fra alle oss

Anonym sa...

Hei dere:) Jeg skjønner godt at det er trist å reise, men vit at vi gleder oss til dere kommer hematt. Gleder oss til å se bilder og høre hvordan dere har opplevd dette året. Klem fra Tone Marit