onsdag 20. august 2008

Endelig kom bagasjen

Endelig , etter nesten 3 uker kom bagasjen, og vi kunne finne både klær, pynteting, bøker og annet stæsj, som er med å gjør dette huset til "vårt" hjem.

Neste onsdag begynner skolen, og Mats og Stian er veldig spente på hvordan dette blir. Vi var og hilste på lærere og så på klasserommene i dag, og det ser jo veldig bra ut.
I dag kom også ett åringen som skal være med Mats og Stian på skolen. Han er 20 år, og gleder seg til å være tolk og tilrettelegger på skolen den første tiden.


Jon Magne og jeg er kommet godt igang med språk trening. Ett av soverommene i huset er gjort om til klasserom med tavle og alt som skal til. En privatlærer kommer hjem til oss hver mandag og torsdag, og gir oss separat undervisning i fransk og gassisk.- dvs jeg har så langt hatt mer enn nok med å friske opp fransken.
Jon Magne er utrolig ivrig, og leser franske gloser sent og tidlig.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei. Nå har vi, mor, far og undertegnende sittet og sett bilder og lest om hva dere foretar dere på Madagaskar. Artig. Kommentar fra mor: Hanne har kjøpt seg ny kjole!

Anonym sa...

HEI IGJEN. TRENER PÅ Å SENDE. DET BLIR SPENNENDE Å BEGYNNE PÅ SKOLEN, MATS OG STIAN! hilsen mormor.

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Nå er jeg i Molde. Her har vi kjempefintvær og har vært på tur ved havet. Kjempefint. Godt å høre at dere har det bra. Lykke til med skolen, vi snakkes senere. farmor ringer på skype! Ha det godt. Klem fra farmor. Skal hilse fra resten her i Molde.