onsdag 6. august 2008

Her bor vi



Nå er vi installert på Madagaskar, og internet er omsider på plass. Vi bor i et koselig hus med stor hage. Mats og Stian er kommet svært godt overens med vaktene, og spiller fotball i hagen daglig.
Arbeidsoppgavene våre virker spennende, og allerede i morgen starter vi med språk undervisning på fransk og gassisk.

Så langt stortrives vi alle 4.

Hovedstaden, der vi bor er fremdeles uoversiktelig, med folk og biler overalt. Alt er nytt, fremment og eksotisk. Selv om stor fattigdom preger store deler av byen, er det overraskende å se hvordan rike og fattige lever side om side.


Sist uke var vi på biltur sørover i landet og besøkte endel av prosjektene vi skal jobbe med. Helt utrolig hvor flott dette landet er!






Vi besøkte barnehjem, et hjem for spedalske, døveskoler,blindeskole, fattighus, landbruksskole mm. Mange inntrykk, som det nok tar tid å bearbeide for store og små.


Å kjøre bil her byr på andre utfordringer enn i Norge. Dette bildet er tatt midt i en landsby!


Godt var det da å komme til Den norske skolen i Antsirabè, et utrolig flott sted, der vi var i norske omgivelser med norsk mat, norsktalende gassisk bestyrer, og for Mats og Stian, - norske Donald blader!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig å kunne følge med dere på bloggen. Kos dere alle 4.

Anne Kathrine og Vidar

Anonym sa...

Hei- og takk for sist! Så koselig å lese at dere er vel framme- og at dere har det bra! Her vil vi nok følge med framover...

Klem fra Sissel i Bergen

Unknown sa...

Hei, og takk for sist. Det ble ei veldig trivelig helg, syntest ihvertfall vi. Godt å høre at dere så langt har det bra og trives.

Helge,Siri og co

Anonym sa...

Hallo!
Der var dere ja! Godt å se og lese at livet på Madagaskar er bra og at dere er vel innlosjert. Masse hilsner fra Lars, Sigurd, Jenny, Anders, Helen og Øystein

Anonym sa...

Hei igjen, Tine og jeg har sittet og sett på bilder og lest om den første tiden deres. Veldig spennende. Fint at dere har det bra og at skolen virker bra. I 5 trinn på Greveløkka er det store forandringer. Lærerne er topp men vi får ikke si et pip i klassen, ikke se bakover og vi må ha knea forover hele tiden. Masse lekser, 3 A4 sider. 4 prøver på fredag.. Så det har skjedd noe :-) Mats er savnet i klassen. Gleder oss til å følge med dere videre. Tine og Hanne