mandag 9. mars 2009

Helgetur - fri fra politiske opptøyer

Tidlig lørdag morgen, før demonstrantene hadde fått opp sine veisperrigner, pakket vi bilen og dro på tur. Reiste ut til Lemurparken og videre østover til et koselig gassisk hotell like ved "Lack Itacy". Sammen med våre norske venner koste vi oss med deilig mat og bading . Herlig å kjenne at skuldrene senket seg. Alt politisk styr i Antananarivo syntes veldig langt unna selv om vi bare var noen får mil utenfor hovedstaden.




På tilbaketuren besøkte vi et spektakulært vulkansk område med geysirer. Artig sted og litt anderledes landskap enn det vi er vant til å se, Spennende for ungene å se dette fenomenet, der vannet spruter rett opp fra fjellet.











Men.... nå er det tilbake til hverdagen igjen. Leser akkurat nå om nye plyndringer av kjøpesenter, og mulig splittelse av hæren. Vanskelig å si hvordan dette utvikler seg, men det er ikke akkurat noen forbedring av situasjonen å spore. Snarere ser det ur til at det hardner til.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sa flotte bilder; artig a se stian pa skolen. Ver endelig fosiktig alle sammen.

Anonym sa...

Glemte a skrive hilsen spania

Anonym sa...

Hei. uvirkelig å lese om alt dere opplever, politiske uroligheter og opptøyer, lemurparker og vulkaner. Surnadal bli forholdsvis "tamt" i forhold :-)
Veldig fint på fjellet nå. Neste vinter/vår får vi satse på fine skiturer i Trollheimen.