tirsdag 3. mars 2009

.....Ikke helt stabilt likevel...

Det ser ut til at de politiske urolighetene drar ut i tid. Den ene dagen meldes det om konstruktive forhandlinger mellom landets prsident og opposisjonslederen, og neste dag er det brudd og nye demonstrasjoner. Ingen er vel helt sikre på om det fortiden er forhandlinger pågang eller stillingskrig mellom de to partene.

Selv om vi sjekker nettet hver dag før vi drar på jobb, og leser hvor det er trygt å kjøre, har vi likevel et relativt vanlig liv. Mats og Stian er på skolen, og vi er vanligvis på jobb.


Stian i full sving med presentasjon av piratprosjekt på skolen. Stians gruppe hadde i oppgave å fortelle om Madagaskars pirater og hvilke myntenheter de brukte på den tiden.

Årets julegave til Mats og Stian var basketball nett i hagen.

Her legger Mats og vakten vår siste hånd på verket!
Radiusen er mer begrenset enn tidligere fordi vi ofte oppfordres til å holde oss i nabolaget. Det spilles basket sent og tidlig, og er blitt et populært samlingssted etter skoletid og i helger - "Villa Liza`s basket court"


Jon Magne på kontoret. Salongen og kaffekokeren er der, så det er i tillegg et koselig samlingssted for en kaffekopp i ny og ne.
Jon Magne deler kontoret med to andre. Der kommuniseres det på gassisk, fransk og engelsk i skjønn forening.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for god lesning tidlig søndag, men tungt snøvær utenfor. Vi skal på fotballkamp på Årnes.. snart, men fotball er mest sjarmerende i varmegrader og grønt gress:) Men hva gjør man ikke for barna? Alt bra her, jeg er frisk og nyter det. Alle de andre i huset er friske, som vanlig. Dagene rusler avsted, snart er våre beste naboer snart hjemme igjen. Juli? Da, Hanne, blir det vin på terassen. Hils dine. Klem Tone Marit