søndag 22. mars 2009

Vel hjemme igjen

Vel hjemme igjen etter en fantastisk uke på Mauritius. Virkelig et paradis!




Mats og Stian ved bassengkanten.

Jeg gjorde meg noen refleksjoner i taxien fra flyplassen til hotellet da vi kom frem. Det er tydelig at familiens fokusområder er blitt noe endret siden vi forlot Norge for 8 mnd siden. Ingen nevnte temperaturen og palmene, men Mats utbrøt:"Her finnes jo ikke søppel!", Stian bermerket gatelysene, som til alt overmål virket!, og Jon Magne kommenterte at bilene ikke hadde noen synlige defekter, og alle billysene virket på alle bilene.Fisker i alle regnbuens farger,- Ganske nærgående!

Snorkling på revet. Stian dykket under båten og ses her gjennom glassbunnen på båten.

Virkelig en uke i et fullstendig paradis, med opplevelser i kø, mens det meste krøllet seg til skikkelig her på Madagaskar, og endte med statskupp 19. mars.

Flere klipp fra ferien:


Svenkerud i feriemodus!

I morgen er det igjen hverdag, og vi er litt spente på hvordan den blir. I tillegg til at vi nå har en 34 årig, tidligere discjockey, med 2 års fartstid i politikken, som president, er alle ansatte ved den amerikanske ambassaden evakuert. Det betyr at mange både elever og lærere ved skolen er borte. Det blir derfor en noe anderledes skolehverdag enn før.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dere far virkelige flotte opplevelser. Sa flinke dere er pa vannski , gutter¡ flotte bilder. Haper alt gar greit videre pa skolen. Hilsen mor og far.